Dorohoi News Logo

[GALERIE FOTO] Vizita pompierilor militari la CIA Dorohoi s-a încheiat cu antrenamente şi exerciţii care vizau protecţia vieţii şi a bunurilor

Dorohoi Control ISU

Pe timpul controlului efectuat de ISU Botoşani la DGASPC s-au verificat unităţile subordonate din întreg judeţul. Aceste controale s-au finalizat cu simularea unor exerciţii de evacuare în cazul producerii de situaţii de urgenţă unde s-a urmărit modul de comportare şi respectare a regulilor de siguranţă premergător, pe timpul sau după producerea acestora dar şi cum acţionează angajaţii pe timpul unor incendii sau cutremure. În sala pentru servitul mesei au fost prezentate cu ajutorul unui videoproiector, materiale video cu reguli şi măsuri de prevenire a situaţiilor de urgenţă(incendii, cutremure, depistarea unor elemente de muniţie neexplodate), unde a participat întregul personal angajat şi persoanele asistate.
“Aceste acţiuni de informare preventivă se desfăşoară pe parcursul întregului an, având ca scop instruirea si pregătirea cetăţenilor din toate categoriile socio-profesionale privind modul de comportare în cazul producerii unor evenimente ce pun în pericol viaţa, bunurile materiale şi mediul înconjurător, cât şi procedurile de anunţare a evenimentelor folosindu-se numărul de urgenţă 112.”, a declarat Lt. colonel Radu ŢIPIŞCĂ, şef comp. în cadrul inspecţiei judeţene din ISU Botoşani. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web